Кристиан Николов, зловещо убил с колата си Милен Цветков, чакащ

...
 Кристиан Николов, зловещо убил с колата си Милен Цветков, чакащ
Коментари Харесай

Едно мамино синче влиза, друго излиза от ареста

 

Кристиан Николов, злокобно умъртвил с колата си Милен Цветков, чакащ на един светофар. Възмутил цяла България, получи светкавчно обвиняване и влезе в ареста. Но единствено за часове там се засече с различен палач - Йоан Матеев, който преди години също потресе всички с невъзмутимото си ликвидиране на Георги Игнатов, чакащ на една скамейка приятелката си в Борисовата градина. Месеци наред се кри у дома, след това мама и тати, видна журналистка и сполучлив митничар, го скриха в друго учебно заведение, където по осанка нова той си учеше повече от година измежду нищо неподозиращите съученици. Докато един ден едно момиче го разпозна, полицията го прибра, брат му издаде по какъв начин е направил убийството и къде е скрил ножа. Безброй безуспешни опити правеха родителите му, с цел да го изкарат от ареста.

Днес съумяха. Софийският апелативен съд реши да го пусне, откакто преди 10 дни първата инстация му промени мярката на   " домакински арест ". Мотивите и на двата правосъдни състава са, че Матеев е в ареста от 22 февруари 2017 година.

За тяхно успокоение, че няма да избяга, постановиха да върви с гривна за електронно следене.

Съдиите за следващ път демонстрираха, че правосъдната система скърца. И този път няма по какъв начин да се оправдаят с прокурорите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР